Ημερίδα με τον αθλητή και προπονητή Θεοδωρακάκο Δημήτρη.

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε αθλητική ημερίδα του συλλόγου μας με φιλοξενούμενο ομιλητή τον καταξιωμένο αθλητή και προπονητή Θεοδωρακακο Δημήτρη . Η ημερίδα περιελάμβανε την παρουσίαση ενός ντοκυμαντέρ με συνεντεύξεις και προσωπικές του στιγμές σε ένα μαγευτικό κοντραστ από την παρθένα και άγρια ομορφιά της Λακωνικης Μανης μιας και είναι ο τόπος καταγωγής του ίδιου .
Στη πορεία μας δόθηκε η ευκαιρία να κουβεντιάσουμε και να υποβάλλουμε ερωτήσεις γύρω από την μεγάλη του εμπειρία στους αγώνες δρόμου και βουνού , σε ένα χώρο που πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια !!!
Η ταπεινότητά του χαρακτήρα του καθώς και ο ευθύς και εμπνεύστικος λόγος του ήταν η αιτία να δεχθεί δεκάδες ερωτήσεις από το ακροατήριο ακόμα και μετά το πέρας της εκδήλωσης .
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράδοση τιμητικής αναμνηστικής πλακέτας για την προσφορά του και με την κοινή υπόσχεση πως συντομα θα τον έχουμε ξανά κοντά μας για μια ομαδική ορεινή προπόνηση .
Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας , σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και να συνεχίσεις να εμπνεεις με την αθλητική σου δράση πολλά χρόνια ακόμα !!!

Τελος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας καθώς και το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Ημερίδα

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΣΧΟΛΙΑ

Close Menu