Σπαρτιάτες Δρομείς και ο Δήμος Σπάρτης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Αγαπητά μέλη,

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που φιλοξενεί τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας καθώς και τους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Η έκθεση του αυθεντικού μαραθωνίου πραγματοποιείτε όπως κάθε χρόνο στο κλειστό γήπεδο του TAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο.

Οι Σπαρτιάτες Δρομείς και ο Δήμος Σπάρτης φέτος θα λάβουν μέρος ως εκθέτες σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα με κοινό που αγγίζει τα 70.000 άτομα από κάθε γωνία της γης. Εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επισκεψιμότητα, θα επιδιώξουμε να προβάλουμε τόσο την πόλη και τις ομορφιές της Σπάρτης , όσο και να προωθήσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο σύλλογος μας με σκοπό την αύξηση των αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε αυτές συμβάλλοντας έτσι και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπλέον θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη μας που συμμετέχουν στα αγωνίσματα και θα επισκεφτούν την έκθεση του Μαραθωνίου να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους και το νούμερο συμμετοχής για τον αγώνα στο περίπτερο μας από το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως το τέλος της έκθεσης.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι :

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Σάββατο 9 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00

Πληροφορίες στο – https://athensclassicmarathonexpo.gr/ind…/…/ekthesi/ekthetes

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΣΧΟΛΙΑ

Close Menu